Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen over fysiotherapie

Stretchen voor het hardlopen lijkt zinloos

Of je nu rek- en strekoefeningen doet voor het hardlopen of niet, de kans op blessures blijft even groot. Dat blijkt uit een onderzoek van Daniel Pereles van de George Washington Universiteit in de Amerikaanse hoofdstad.

Lees meer >>

Op 21 februari 2011

Eerste masters Fysiotherapeuten studeren af

De eerste masters van de opleiding Fysiotherapie/Oefentherapie bij mensen met chronische ziekten, ontvingen 3 februari 2011 hun diploma. In 2007 startten deze studenten aan de toen geheel nieuwe studie op Hogeschool Leiden.

Lees meer >>

Op 14 februari 2011

Vergoedingen fysiotherapie 2011

Sinds 1 januari 2006 zijn alle ingezetenen van Nederland verplicht verzekerd te zijn voor de ziektekosten. De basisdekking hiervoor wordt vastgesteld door de overheid. Van zorgverzekeraars wordt geƫist hier in de vorm van een basispakket aan te voldoen, ook moeten zijn iedereen accepteren voor deze basisdekking.

Lees meer >>

Op 11 februari 2011

Minister wil betere zorg dichter bij huis

Minister Schippers (VWS) wil dat veel meer zorg dichter bij huis wordt aangeboden en veel beter toegankelijk is dan nu. Dit schrijft zij in haar brief met beleidsdoelstellingen die naar de Tweede Kamer is verzonden.

Lees meer >>

Op 7 februari 2011