sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Akkerdistel 2C
    5831 PJ Boxmeer
  • 0485-573365

Maatschap voor Fysiotherapie Gebbink-Rikken-Huijbers

Waarom is Maatschap Fysiotherapie de beste keuze voor u?

Specialist in bewegen. Al tientallen jaren een begrip in Boxmeer. Moderne luxe en comfortabele praktijkruimte. Waar voor uw geld. Geen wachtlijsten. Erkend en aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Sterk in individuele therapie, traning en begeleiding in kleine groepen.

Wat kan Maatschap Fysiotherapie voor u bieden?

Steeds meer therapeuten behandelen hun patiënten in oefencentra waar men in grotere groepen gezet wordt om gezamenlijk te oefenen. Het risico dat specifieke persoonlijke aandachtspunten, klachten en/of wensen er dan bij in kunnen schieten is dan niet ondenkbaar.

Bij Fysiotherapie Gebbink-Rikken-Huijbers krijgt iedereen de behandeling en aandacht waar men recht op heeft, van begin tot eind. Samen met ons team van ervaren therapeuten nemen wij de tijd om in alle rust te luisteren naar de reden van uw komst en uw wensen tot verbetering. Wij kijken samen met u naar uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met diverse therapie mogelijkheden, adviezen en oefeningen zorgen wij ervoor dat u weer beter kunt functioneren en bewegen. Zo haalt u uit het leven wat erin zit.

Fysiotherapie Gebbink-Rikken-Huijbers, specialist in beweging

Onze fysiotherapeuten zijn dé specialisten om u te stimuleren tot voldoende beweging. Vooral mensen met een chronische aandoening kunnen wij met onze specifieke expertise begeleiding bieden bij het verbeteren van de conditie, verhogen van de fitheid en het aanleren van een actieve leefstijl.

Wie gingen u voor?

Onze klanten zijn heel divers, ze komen zowel uit Boxmeer alsook uit de omliggende kernen. Iedere klant krijgt de behandeling en aandacht waar men recht op heeft. Geen wachtlijsten en een persoonlijke benadering. Onze klanten ervaren onze praktijk als open, gemoedelijk en vriendelijk. In 2016 door patiënten beoordeeld met een 8,5.Maatschap voor Fysiotherapie Gebbink-Rikken-Huijbers in het kort

Behandeling aan huis:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee

Werkzame personen

  • Man
  • Vrouw