Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
logo
  • Van Tetslaan 15-3
    3707 VB Zeist
  • 0611628066
  • Website

Happy Life Fysiotherapie & Coaching

Waarom is Happy Life Fysiotherapie & Coaching de beste keuze voor jou?

Iedereen is uniek en iedereen heeft andere coaching/begeleiding nodig. Ik werk niet met standaard behandelplannen, ik geef je handvatten hoe je naar je eigen lichaam kunt luisteren, met je klachten kunt omgaan waardoor je beter kunt functioneren waardoor jij gelukkiger kunt leven. Hierdoor kan jij jouw doelstellingen kunt realiseren.

Meer over Happy Life Fysiotherapie & Coaching:

Ik doe dit werk omdat ik het verschil wil gaan maken met persoonlijke begeleiding. Ik geloof er in dat het voor iedereen mogelijk is om betere resultaten te halen. Ik help je door jou de handvaten geven die jij nodig hebt. Zodat jij deze resultaten kan halen. Met het gunstige effect dat jij en gelukkiger wordt met jezelf. Ik geloof er in dat als jij weet welke keuze je maakt en waarom. Dit helpt om je doelen helder te krijgen en te houden. Vandaar uit kun jij aan je doelen gaan werken en bereiken. Dit leidt tot een gelukkiger leven.

Wat kan Happy Life Fysiotherapie & Coaching je bieden?

Fysiotherapie aan huis, op het werk, buiten of op de sportschool Deskundige begeleiding Persoonlijk, plan op maat ook s' avonds en in het weekend mogelijk om afspraken te maken.


Foto's van Happy Life Fysiotherapie & Coaching


Happy Life Fysiotherapie & Coaching in het kort

Behandeling aan huis:

Ja

's avonds geopend:

Ja

Werkzame personen

  • Vrouw

In het weekend geopend:

Ja

Soorten fysiotherapie

  • Geriatrische fysiotherapie