Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Reigershofweg 1a
    3849 RT Hierden
  • 0341453177
  • Website

Therapeutisch Centrum De Berekuyl

De Berekuyl is een specialistisch centrum op het gebied van fysiotherapie, lymfoedeem, oncologie, manuele therapie, huidtherapie, hydrotherapie, KISS/KIDD en dry needling. Sinds 2011 is De Berekuyl pluspraktijk voor de volgende zorgverzekeraars: Achmea, CZ, Menzis en De Friesland.

Naast de verschillende therapie├źn die de De Berekuyl biedt, is er ook een opleidingscentrum voor fysiotherapeuten. Wij zijn trots als kenniscentrum te fungeren voor alle afgestudeerden aan onze opleidingen. U kunt daarom ook bij ons terecht voor consulten en second opinions op het gebied van lymfologie en oncologie maar ook voor specifieke manueel therapeutische indicaties of kinder/baby consulten.

Daarnaast is er een winkel, waar uitsluitend op afspraak diverse producten op het gebied van lymfoedeem, borstprotheses en lingerie/badkleding voor prothesedraagsters zijn te verkrijgen. U kunt ook een kijkje nemen op onze webshop en online producten bestellen.

De Berekuyl is vanaf mei 2003 gevestigd in Hierden en beschikt sinds september over 7 behandelkamers, een goed uitgeruste oefenzaal met rolstoel toegankelijke apparatuur en een verwarmd buiten zwembad inclusief kleedruimte.

Foto's van Therapeutisch Centrum De BerekuylDeze fysiotherapeut in het kort

Behandeling aan huis:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Werkzame personen

  • Man
  • Vrouw