Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Triangelstraat 1/F
    5935 AG Steijl
  • 0773733788

Top-Care Health Services

Voor de zakelijke markt


Top-Care: de turn-key oplossing voor werknemerszorg en het alternatief voor uw arbodienst.Goede en goed georganiseerde werknemerszorg verhoogt het rendement van uw instelling of onderneming en draagt stevig bij aan de inzetbaarheid en loyaliteit van uw werknemers. Goede zorgverlening is dan ook veel meer dan alleen voldoen aan uw wettelijke verplichtingen op basis van arbo-wetgeving. Het aanbieden van goede zorgvoorzieningen aan werknemers is meer dan ooit een belangrijke onderscheidende factor in de markt.


Met Top-Care Health Services haalt u de partner in huis die op alle fronten met u meedenkt èn meewerkt om uw doelstellingen te bereiken.

U houdt zo de focus op uw core-business. Wij zorgen voor uw werknemers.

Welke dienstverlening u ook van ons afneemt, wij garanderen dat deze volgens uw specificaties wordt uitgevoerd.


Top-Care Health Services heeft inmiddels een jarenlange ervaring en een goede reputatie in het efficiënt uitvoeren van zorg voor werknemers. De kracht van ons bedrijf ligt in de procesmatige aanpak, gekoppeld aan onze focus op resultaat. Belangrijke succesfactor hierbij is dat wij de meeste individuele paramedische behandelingen in onze eigen organisatie uitvoeren en dus strak kunnen aansturen.

Wij communiceren met u via een centrale helpdesk met een vaste contactpersoon voor uw organisatie.U kunt bij ons terecht voor:· De volledig uitvoering van uw verzuimbeleid, inclusief bedrijfsarts, de verzuimadministratie en de aansturing van de verplichtingen uit de Wet verbetering Poortwachter.

· De voor individueel herstel benodigde (para)medische behandelingen.

· Advies over en toetsing van de RI&E, voor arbospreekuur en voor periodieke arbeidsgezondheidsonderzoeken en werkplekonderzoek.

· Trainingen en interventies tbv een snellere en duurzamer reïntegratie van medewerkers.

· Wachtlijstbemiddeling/zorgversnelling

· Healthchecks

· Second opinions ter beoordeling van de door de werkgever geleverde reintegratieinspanningen

· Arbeidsmobiliteit
Waar mogelijk zorgen wij ervoor dat de kosten van behandelingen geheel of gedeeltelijk betaald worden door de zorgverzekeraar of, indien u een verzuimverzekering heeft afgesloten, door de betreffende inkomensverzekeraar.Kijk voor details onder : Top-Care Poli

voor privé-personen

Zorgbemiddeling
Voor privé-personen staat de wachttijdbemiddelingsservice van Top-Care Health Service open: iedereen die dat wil, kan voor medische diagnostiek en operaties bij Top-Care terecht. Voor privé personen is deze service volledig gratis. De verrichtingen worden betaald door de meeste zorgverzekeraars. Op deze manier hoeft u nooit lang te wachten op zorgverlening en bent u verzekerd van de beste medische kwaliteit. Kijk voor details onder: wachttijdbemiddeling

Fysiotherapie
Ook voor reguliere fysiotherapie en sportfysiotherapie kunt u bij ons terecht. Binnen de Top-Care vestigingen werken inmiddels 42 fysiotherapeuten, ieder met zijn eigen specifieke deskundigheid en 7 revalidatietrainers. Kijk voor details onder Producten en diensten: Fysiotherapie

Bewegingstrainer voor Diabetes patiënten
Voor diabetes type 2 patiënten heeft Top-Care een speciaal product ontwikkeld: de persoonlijke bewegingstrainer.
Omdat actief bewegen voor de gezondheid van deze patiënten van even groot belang is als het juiste gebruik van medicijnen of de juiste voeding. En omdat het belangrijk is om het bewegen op een veilige en verantwoorde manier te doen.


Behandeling aan huis:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Werkzame personen

  • Man
  • Vrouw