sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Nieuwstraat 1A
    6881 SK Velp
  • 0263615308
  • Website

Fysiotherapie Centrum Velp F T M van den Bouwhuijsen

Wij hanteren geen wachtlijsten, wij hebben binnen 24 uur een afspraak met u gemaakt. Bij spoedeisende situaties kunt u dezelfde dag nog komen.

Onze specialisaties omvatten onder meer: Oedeemtherapie/lymfedrainage, NDT-Bobath therapie, Medical Taping en Lymfetaping, Chronische pijnbehandelingen (o.m. met TENS), Cyriax/Orthopedische geneeskunde, Gordelroos/herpes Zoster behandeling, Rugscholing en houdingsverbetering, Revalidatie en Sport.

De ruime ervaring van de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Centrum Velp betekent voor u dat wij een breed scala aan klachten kunnen behandelen, zowel van orthopedische en neurologische, als van acute en chronische aard.

Onze werkwijze is gericht op de individuele behandeling van bewegingsstoornissen en verschillende andere klachten, zoals (spier- en gewrichts)pijn, acuut en chronisch, en van diverse aard en oorzaak. Verder behandelen wij pre- en postoperatieve indicaties, sportklachten van jong en oud, en bewegingsproblemen van ouderen.

Het is bij ons mogelijk zonder verwijzing van een (huis)arts een afspraak te maken en in spoedeisende situaties doen wij er alles aan u dezelfde dag nog te kunnen helpen.
Het belang van onze patiƫnten staat bij ons bovenaan. Wij behandelen dus niet in groepen.
Iedere patiƫnt krijgt bij ons alle individuele tijd en aandacht om op die manier zo goed mogelijk aan zijn klacht te kunnen worden geholpen.
Wanneer u voor het eerste bezoek bij ons komt inventariseren en onderzoeken wij uw probleem nauwgezet en daarna bespreken wij met u welke behandeling voor u de beste is.


Foto's van Fysiotherapie Centrum Velp F T M van den BouwhuijsenFysiotherapie Centrum Velp F T M van den Bouwhuijsen in het kort

Behandeling aan huis:

Ja

's avonds geopend:

Ja

Werkzame personen

  • Man
  • Vrouw

In het weekend geopend:

Nee

Soorten fysiotherapie

  • Oedeemtherapie
  • Sportfysiotherapie