sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Gijsbrecht van Aemstelstraat 1
    1191 AR Ouderkerk aan de Amstel
  • 020-4724406

Spits Fysiotherapie, Praktijk Ouderkerk

Praktijk Ouderkerk is een algemene fysiotherapiepraktijk met een vriendelijke en professionele uitstraling. De praktijk is onderdeel van Lifestyle Centrum Aemstelwijck, Dependance van Gezondheidscentrum Aemstelwijck. Alle fysiotherapeuten hebben in ieder geval de basis opleiding Mckenzietherapie ( A+B). Hierna heeft ieder zich gespecialiseerd in één richting. Aanwezig zijn een gediplomeerd McKenzie therapeut, een Bekkentherapeut, Manueel therapeut, kinderfysiotherapeut, Diethiste, therapeut beweegprogramma’s en therapeut groepstherapie.
Naast onze eigen specialisaties is In het lifestyle Centrum aanwezig een kinderfysiotherapeut, een dietiste, een acupuncturist, een podoloog, een masseur. De praktijk werkt nauw samen met de huisartsenpraktijk in Gezondheidscentrum Aemstelwijck en meerdere ziekenhuizen in Amsterdam en omgeving.

Indien u op kort termijn niet terecht kunt bij deze vestiging, maar wel bij een andere vestiging, geen probleem! Alle vestigingen werken met elkaar samen en de computersystemen zijn aan elkaar gekoppeld. De tweede behandeling kunt u altijd terug naar de vestiging van keuze en verhuist uw dossier gewoon met u mee.

De praktijk bestaat uit een receptie met wachtruimte, een oefenzaal en vijf behandelkamers.
Er is een goed geütiliseerde oefenzaal aanwezig waar beweegprogramma’s worden gegeven en oefengroepen gebruik maken van de volgende apparatuur:
Twee hometrainers
Een crosstrainer
Twee roeimachines
Een krachthonk
Een quadricepsbank
Een lig hometrainer
Een loopband
Kinesis One apparatuur.

De praktijk is alleen 's avonds en in het weekend open op afspraak.


Spits Fysiotherapie, Praktijk Ouderkerk in het kort

Behandeling aan huis:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Werkzame personen

  • Man
  • Vrouw