sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • De Ruyterlaan 27a
    6881 GS Velp gld
  • 06-40 11 90 26
  • Website

van Douveren - Praktijk voor Manuele Therapie & Fysiotherapie

manuele therapie  -  fysiotherapie  -  bekkentherapie  -  handtherapie  -  kaakklachten 

Sinds lang ben ik enthousiast manueeltherapeut en fysiotherapeut in Velp

Mijn expertise ligt op het terrein van de ‘zachte’ manuele therapie. Een zeer geschikte behandelmethode om het lichaam weer beter te laten bewegen. Aanvullingen vanuit fysiotherapie en het inzetten van mijn kennis van andere vakgebieden, dragen bij aan het verbeteren en behouden van het resultaat.

Bijvoorbeeld bij allerlei klachten aan o.a. rug, bekken, nek, hoofd, kaak, knie, heup, schouder, hand-en pols. Ook hertsel na een operatie of opbouw van conditie.

Behandeling van bekken(bodem)klachten, al dan niet rondom zwangerschap. Maar ook na valpartijen, en daarmee dus ook voor zowel mannen als vrouwen !

Ik werk met veel plezier aan de uitdaging om er samen uit te komen. Goed contact en goed overleg staan bij mij hoog in het vaandel. Mijn voorkeur gaat uit naar korte behandeltrajecten. Je mag natuurlijk altijd terugkomen als je me weer nodig hebt. Ik weet dan waar we gebleven zijn en van daar af gaan we dan weer verder.

Ook voor en oriëterend gesprek of informatie kunt u een afspraak maken.

Het motto luidt: 'Van kunnen bewegen naar gaan bewegen'©van Douveren - Praktijk voor Manuele Therapie & Fysiotherapie in het kort

Behandeling aan huis:

Ja

's avonds geopend:

Ja

Werkzame personen

  • Vrouw

In het weekend geopend:

Nee

Soorten fysiotherapie

  • Manuele therapie
  • Bekkenfysiotherapie