sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Deurningerstraat 25
    7514 BC Enschede
  • 053-4789990

FysioMedics

FysioMedics- Top (sport) Service!
FysioMedics heeft een sterke focus op therapie, training en sportanalyse. De inzet van reguliere fysiotherapie wordt aangevuld met moderne technologie en softwareprogramma’s. We willen een actieve fysiotherapeutische bijdrage leveren aan de (sport)gezondheid van onze patienten, sporters en jeugdige talenten. Uiteindelijk is het onze missie dat we onze pijlers blessurepreventie en talentontwikkeling zo optimaal mogelijk in kunnen zetten en over kunnen dragen.

Met een sportfysiotherapeutische praltijk en een Sportzorg Centrum, beide in enschede en een sportgezondheidscentrum in Oldenzaal kunnen wij fullservice gezondheidsdiensten leveren.

U kunt bij ons terecht voor (Sport) Fysiotherapie, Shockwave therapie, Echodiagnostiek, Revalidatieprogramma's, Manuele therapie, dry needling en vrije inloopspreekuren. Wij bieden kwalitatieve zorg met een persoonlijke benadering.

U kunt aansluiten bij onze verschillende small group trainingen. Verantwoord sporten onder professionele begeleiding. Voorkom blessures, verhoog je belastbaarheid en realiseer je gestelde doelen. Met de fitheidscan als basis houden onze medische fitness, small group trainingen en sportspecifieke trainingen u actief, fit en gezond.

Binnen FysioMedics zijn we werkzaam met 10 (sport)fysiotherapeuten , een manueel therapeut en een fitnessdocent. We hebben een in house sportpodotherapeut en goede samenwerking met dietiste en een sportarts. We zijn BIG-geregistreerd, maken deel uit van het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) en zijn lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Tevens zijn we vertegenwoordigd in multi-disciplinaire samenwerkingsverbanden. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars.


Foto's van FysioMedicsFysioMedics in het kort

Behandeling aan huis:

Ja

's avonds geopend:

Ja

Werkzame personen

  • Man
  • Vrouw

In het weekend geopend:

Ja

Soorten fysiotherapie

  • Manuele therapie
  • Sportfysiotherapie