De Haere


Van Alewijkstraat 17 7685 PG Beerzerveld
0523 - 25 18 30 Klik om te bellen

Over De Haere

Waarom is De Haere de beste keuze voor u?

De Haere is een regionale praktijk voor fysiotherapie en ergotherapie in het grensgebied van Salland en Twente. Ruim 35 jaar geleden begonnen als tweemanspraktijk voor fysiotherapie, telt De Haere vandaag de dag 13 locaties en circa 60 medewerkers, waaronder 43 fysiotherapeuten en 5 ergotherapeuten. Ondanks de groei en verregaande professionalisering, heeft De Haere de persoonlijke benadering van patiënten en cliënten zorgvuldig weten te bewaren. De Haere blijft dicht bij de mensen door bewust te kiezen voor locaties in verschillende kernen en plaatsen. De vestigingen worden bemand door een vast team; collega’s met andere of aanvullende specialisaties zijn op afspraak en/of vaste dagen per week aanwezig. De kleinere, zogeheten ‘zorg dichtbij’ locaties verwijzen voor complexe of gespecialiseerde behandeling door naar de dichtstbijzijnde multidisciplinaire vestiging.

Meer over De Haere:

Bij De Haere willen we het welzijn van mensen vergroten door het zo goed mogelijk laten functioneren van houding- en beweging. Aandacht voor de individuele mens staat hierbij centraal; we werken regionaal en bieden verreweg de meeste zorg dichtbij.

Wat kan De Haere u bieden?

De mens centraal Hoewel inmiddels groot in omvang, koesteren wij de persoonlijke band met onze patiënten en cliënten door te werken vanuit kleine en wat grotere locaties in de regio, bij voorkeur met een vaste bezetting. De mens staat centraal; dat blijkt ook uit de ruime openingstijden en de mogelijkheid van behandeling aan huis. Innovatief De Haere volgt en onderzoekt voortdurend nieuwe therapieën, behandelingen en (beweeg)programma’s die bijdragen aan het welzijn van mensen, zowel op het gebied van herstel als preventie. We zijn nooit ‘uitgeleerd’, maar staan open voor nieuwe technieken en inzichten. Als opleidingspraktijk besteden we veel tijd aan het opleiden van toekomstige collega’s in de vakgebieden fysiotherapie en ergotherapie. Veelzijdig De Haere biedt een totaalpakket van fysiotherapeutische zorg met verregaande specialisaties en ergotherapie. Daarnaast zoeken wij de samenwerking met regionale zorgprofessionals van disciplines die goed aansluiten bij onze activiteiten en bieden hen waar zinvol en gewenst praktijkruimte in onze locaties: ‘verreweg de meeste zorg dichtbij’. Maatschappelijk betrokken Fysio- en ergotherapie zijn geen doel maar een middel om het welzijn van mensen te vergroten. Omdat andere factoren dit welzijn eveneens beïnvloeden, initiëren en/of ondersteunen wij veel maatschappelijke activiteiten (lokaal, regionaal en (inter)nationaal) waar wij met onze expertise een zinvolle bijdrage kunnen leveren.

De Haere in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Behandeling aan huis

Ja

Onze locatie

De Haere


Van Alewijkstraat 17 7685 PG Beerzerveld
0523 - 25 18 30 Klik om te bellen