Frans Bullens


Mr de Weertstraat 21 Mr de Weertstraat 21 5688 KZ Oirschot
06 51340027 Klik om te bellen

Over Frans Bullens

Werkend als fysiotherapeut, gymnastiekleraar en topsporter, ontstond bij mij het belang van het herkennen van lichaamssignalen bij o.a. stresss en trauma's. Om daar meer begrip en vat op te krijgen ben ik me gaan verdiepen in lichaamsgericht werk om zodoende deze mensen beter te kunnen helpen. Ondertussen zijn in de gezondheidszorg veel al dan niet évidence based' therapieen beschikbaar. Sommige zijn erg efficient en zinvol en anderen zijn helaas onvoldoende onderbouwd. Daarnaast geldt wat voor de een werkt, juist voor de ander niet geschikte ingang is.

Wij proberen zoveel mogelijk 'evidence based' te werken en tegelijkertijd maatwerk te leveren. Daarbij ook zoveel mogelijk rekening houdend met de mogelijkheid tot vergoeding door de ziektekosten verzekeraar.

Onze praktijk is gespecialiseerd in psychosomatische fysiotherapie (kinderen en volwassenen met onbegrepen lichamelijke klachten), psychomotorische therapie (kinderen en volwassenen) en gedragswetenschap om clienten te leren om te gaan met stress en traumaverwerking.

Lichaamsgericht werk omvat oefeningen om te leren ontspannen, ademhalingstechnieken, lichaamsbeleving (body awareness) maar adviserende en inzichtgevende gesprekken.

Daarnaast verzorgen we trainingen voor kinderen en ouders.

Dankzij brede scholing (HBO, Universitair en post-doc) kunnen we problemen van meerdere kanten benaderen waarbij het accent op lichaamssignalen en de betekenis daarvan. Voor uitgebreidere informatie kunt ook op onze website terecht!

Foto's

Frans Bullens in het kort

Soorten fysiotherapie

Kinderfysiotherapie
Psychosomatische fysiotherapie

Werkzame personen

Man

Certificeringen

KALO (Tilburg), Fysiotherapie, kinderfysiotherapie AVANSplus), Bewegingswetenschappen en Psychologie(VU), Psychosomatische fysiotherapie), PMT en Integratieve (bewegings) therapie.

Onze locatie

Logo Frans Bullens

Frans Bullens

Frans Bullens


Mr de Weertstraat 21 Mr de Weertstraat 21 5688 KZ Oirschot
06 51340027 Klik om te bellen