FysioHome


Benzenrade 16B 6419 PG Heerlen
0642143466 Klik om te bellen

Over FysioHome

FysioHome is Fysiotherapie aan huis; thuisrevalidatie en ouderenzorg (geriatriefysiotherapie). Ouderen kunnen niet meer, zonder meer, in een bejaardenhuis opgenomen worden. Ze moeten langer thuis blijven wonen. De zorg, en fysiotherapeutische zorg, die zij nodig hebben is echter wel specialistisch. FysioHome is gespecialiseerd in verpleeghuiszorg in de thuissituatie.

FysioHome heeft zich gespecialiseerd in fysiotherapie aan huis en levert onder andere:
- Revalidatie in de thuissituatie na heup-/knie-/schouder-operatie
- Revalidatie/behandeling in de thuissituatie bij een neurologische aandoening
- Mobilisatie / re-activatie van de (passieve) oudere medemens
- Algemene fysiotherapie
- Oedeem fysiotherapie

FysioHome werkt bij de cliënt aan huis in de regio Zuid-Limburg. Behandeling vindt plaats bij de cliënt aan huis omdat de cliënt juist in deze situatie optimaal moet functioneren.

Een actieve fysiotherapeutische aanpak waarbij de patiënt zelf aan de slag gaat met zijn/haar hulpvraag, dat is de insteek van FysioHome. Activeren vergt actie en inzet van de patiënt.Aan de hand van de, door de patiënt zelf, opgestelde subdoelen wordt een oefenschema opgesteld dat 1x week geëvalueerd en, indien nodig, bijgesteld wordt. Om zijn hoofddoel te bereiken oefent de patiënt gedurende de week zelfstandig, functioneel en in zijn eigen thuissituatie (daar waar hij/zij de meeste vooruitgang wil boeken).

Op deze wijze volstaan 4-5 behandelingen per maand (maximaal). Kosten €94,- tot 117,50 per maand. Indien deze behandelfrequentie niet toereikend is wordt in overleg met de patiënt een andere behandelfrequentie afgesproken.

FysioHome in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Behandeling aan huis

Ja

Onze locatie

FysioHome


Benzenrade 16B 6419 PG Heerlen
0642143466 Klik om te bellen