FysioMedics


Deurningerstraat 25 7514 BC Enschede
053-4789990 Klik om te bellen

Over FysioMedics

FysioMedics- Top (sport) Service!
FysioMedics heeft een sterke focus op therapie, training en sportanalyse. De inzet van reguliere fysiotherapie wordt aangevuld met moderne technologie en softwareprogramma’s. We willen een actieve fysiotherapeutische bijdrage leveren aan de (sport)gezondheid van onze patienten, sporters en jeugdige talenten. Uiteindelijk is het onze missie dat we onze pijlers blessurepreventie en talentontwikkeling zo optimaal mogelijk in kunnen zetten en over kunnen dragen.

Met een sportfysiotherapeutische praltijk en een sportzorgcentrum, beide in Enschede en een sportgezondheidscentrum in Oldenzaal kunnen wij fullservice gezondheidsdiensten leveren.

U kunt bij ons terecht voor reguliere fysiotherapie, (sport)fysiotherapie en manuele therapie. Verder bieden wij als spier-pees specialist echodiagnostiek aan. Op deze manier kunnen we de juiste behandelinterventie adviseren bestaande uit shockwave therapie, dry needling of epte therapie.

Geopereerd en u zoekt een plek om professioneel te revalideren? onze sportfysiotherapeuten en revalidatie therapeuten staan voor u klaar. Onze praktijken bevatten allen een ruime oefenzaal en fitnessruimte. Tevens bestaat er de mogelijkheid om outdoor te trainen op onze kunstgrasvelden.  Wij bieden kwalitatieve zorg met een persoonlijke benadering. Je ervaart topsportservice.

Uitgerevalideerd en geen klachten meer? Er bestaat de mogelijkheid om aan te sluiten bij onze verschillende small group trainingen. Verantwoord sporten onder professionele begeleiding. Voorkom blessures, verhoog je belastbaarheid en realiseer je gestelde doelen. Met de fitheidscan als basis houden onze medische fitness, small group trainingen en sportspecifieke trainingen u actief, fit en gezond.

Binnen FysioMedics zijn we werkzaam met 12 (sport)fysiotherapeuten, een manueel therapeut, een personal trainer en een sportvoedingsdeskundige.. We hebben een in house sportpodotherapeut en goede samenwerking met dietiste en een sportarts. We zijn BIG-geregistreerd, maken deel uit van het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) en zijn lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Tevens zijn we vertegenwoordigd in multi-disciplinaire samenwerkingsverbanden. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Foto's

FysioMedics : fysiotherapie - training - sportanalyse

FysioMedics in het kort

Soorten fysiotherapie

Manuele therapie
Sportfysiotherapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Behandeling aan huis

Ja

Onze locatie

FysioMedics


Deurningerstraat 25 7514 BC Enschede
053-4789990 Klik om te bellen