FysioMedics Oldenzaal


Enschedesestraat 46 7575 AB Oldenzaal
053-4789990 Klik om te bellen

Over FysioMedics Oldenzaal

Waarom is FysioMedics Oldenzaal de beste keuze voor jou?

FysioMedics- Top (sport) Service! FysioMedics heeft een sterke focus op therapie, training en sportanalyse. De inzet van reguliere fysiotherapie wordt aangevuld met moderne technologie en softwareprogramma’s. We willen een actieve fysiotherapeutische bijdrage leveren aan de (sport)gezondheid van onze patienten, sporters en jeugdige talenten. Uiteindelijk is het onze missie dat we onze pijlers sportfysiotherapie en sportgezondheid zo optimaal mogelijk in kunnen zetten en over kunnen dragen.

Meer over FysioMedics Oldenzaal:

Met ons sportgezondheidscentrum in Oldenzaal kunnen wij fullservice gezondheidsdiensten leveren. Binnen FysioMedics zijn we werkzaam met 12 (sport)fysiotherapeuten, een manueel therapeut, een personal trainer en een sportvoedingsdeskundige.. We hebben een in house sportpodotherapeut en goede samenwerking met dietiste en een sportarts. We zijn BIG-geregistreerd, maken deel uit van het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) en zijn lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Tevens zijn we vertegenwoordigd in multi-disciplinaire samenwerkingsverbanden. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Wat kan FysioMedics Oldenzaal je bieden?

U kunt bij ons terecht voor reguliere fysiotherapie, (sport)fysiotherapie en manuele therapie. Verder bieden wij als spier-pees specialist echodiagnostiek aan. Op deze manier kunnen we de juiste behandelinterventie adviseren bestaande uit shockwave therapie, dry needling of epte therapie. Geopereerd en u zoekt een plek om professioneel te revalideren? onze sportfysiotherapeuten en revalidatie therapeuten staan voor u klaar. Onze praktijken bevatten allen een ruime oefenzaal en fitnessruimte. Tevens bestaat er de mogelijkheid om outdoor te trainen op onze kunstgrasvelden. Wij bieden kwalitatieve zorg met een persoonlijke benadering. Je ervaart topsportservice. Uitgerevalideerd en geen klachten meer? Er bestaat de mogelijkheid om aan te sluiten bij onze verschillende small group trainingen. Verantwoord sporten onder professionele begeleiding. Voorkom blessures, verhoog je belastbaarheid en realiseer je gestelde doelen. Met de fitheidscan als basis houden onze medische fitness, small group trainingen en sportspecifieke trainingen u actief, fit en gezond. Onze passie ligt dus bij sportfysiotherapie en sportgezondheid. Je ervaart topsportservice!

FysioMedics Oldenzaal in het kort

Soorten fysiotherapie

Sportfysiotherapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Behandeling aan huis

Ja

Onze locatie

FysioMedics Oldenzaal


Enschedesestraat 46 7575 AB Oldenzaal
053-4789990 Klik om te bellen