Fysiother. & Man. Ther. Mw. C.A. Hoogendoorn


Oranjestraat 37 6741 CV Lunteren
0318-487108 Klik om te bellen

Over Fysiother. & Man. Ther. Mw. C.A. Hoogendoorn

PERSOONLIJK GEDREVEN & EERLIJK

De kracht van onze praktijk ligt in de persoonsgerichte benadering, onze uitgebreide intake, behandelkwaliteiten en enthousiaste inzet.

CORINNE HOOGENDOORN
Vanaf jongs af zat het er al in dat ik in de gezondheidszorg terecht zou komen. Ik wilde graag mensen helpen! Het werd fysiotherapie. Sinds 1989 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Utrecht. Na enkele jaren werken merkte ik, dat ik meer kennis en kunde nodig had om mensen adequaat met rug- en nekproblematiek te behandelen. Daarom heb ik daarna bewust voor Manuele Therapie volgens De Utrechtse School gekozen, omdat deze behandelmethode milde, zachte technieken uitvoert en het min of meer een totaalbehandeling betreft. Dat sprak mij enorm aan.

Vanaf 1990 ben ik bezig met het volgen van nascholing voor bekkenbodemproblematiek en de laatste 20 jaar behandel ik voornamelijk bekkenklachten rondom de zwangerschap.

Daarnaast behandel ik ook asymmetrische zuigelingen op basis van functiestoringen in zowel de wervelkolom. Het mooiste is dat ik nog net zo bevlogen ben in mijn beroep als 25 jaar geleden. Ik vind het prachtig mensen te mogen begeleiden in hun herstelproces op welke manier dan ook.

Fysiotherapie C. Hoogendoorn - Lunteren is een moderne praktijk waar u terecht kunt voor klachten aan het houding- en bewegingsapparaat.

Onze praktijk bestaat uit 2 ervaren fysiotherapeuten. Wij staan voor de zelfredzaamheid van onze patiënten. Dit hangt samen met de eigen verantwoordelijkheid van de patiënt en, indien nodig, het actief oefenen volgens een op maat gemaakt programma.
SPECIALISATIES

Dry Needling
Fysiotherapie
Bekkentherapie
Manuele Therapie
Manuele Therapie bij zuigelingen en kinderen
Medisch Trainingtherapie

E-mail:
info@fysiolunteren.nl

Fysiother. & Man. Ther. Mw. C.A. Hoogendoorn in het kort

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Behandeling aan huis

Ja

Onze locatie

Fysiother. & Man. Ther. Mw. C.A. Hoogendoorn


Oranjestraat 37 6741 CV Lunteren
0318-487108 Klik om te bellen