Fysiotherapie Amsterdam-Oost


Willem Beukelsstraat 151B 1097 CH Amsterdam
0206650729 Klik om te bellen

Over Fysiotherapie Amsterdam-Oost

Fysiotherapie Amsterdam Oost op de Middenweg is een begrip. Al meer dan 50 jaar! U vindt die ervaring terug in onze manier van werken. Zowel bij een eenvoudige klacht, als bij een ingewikkelde zorgvraag. Dan doen we meer dan behandelen. Als het nodig is, bemiddelen we voor u bij het regelen van aanpassingen en bij het verkrijgen van hulpmiddelen.

Onze missie

Fysiotherapie Amsterdam Oost richt zich op het verzorgen van fysiotherapie in al haar aspecten voor een zo breed mogelijke cliëntencategorie in de regio Amsterdam Oost en omstreken. Kwalitatief hoge zorg wordt gewaarborgd door een diversiteit aan specialismen en multidisciplinaire samenwerking in een modern bedrijf.

Hierbij wordt uitgegaan van de individuele zorgvraag van de cliënt en zullen er op basis van het orthopedisch-neurologisch model, voorwaarden worden gecreeërd met als doel het bereiken van een voor de cliënt optimaal resultaat.

Ons motto: Vooruitgang door bewegen

Onze visie

Fysiotherapie Amsterdam Oost streeft ernaar om in de regio toonaangevend te zijn in het verlenen van fysiotherapeutische zorg. Naast onze kwaliteit in de curatieve zorg, richten wij ons daarnaast op de preventieve zorg. Daarbij is het inspelen op ontwikkelingen in de zorg essentieel. Om dit te verwezenlijken is Fysiotherapie Amsterdam Oost actief op de hieronder beschreven gebieden:

- Aanbieden cq. ontwikkelen van preventieve zorgprogramma’s
- Netwerken voor diverse patiëntencategorieen
- Werken met transparante en efficiëntie protocollen c.q richtlijnen
- Optimaliseren therapie- en trainingsfaciliteiten
- Optimaliseren en verbeteren arbeidsomstandigheden
- Aanbieden individuele– en groep zorgprogramma’s
- Continue uitbreiding multidisciplinaire samenwerking
- Gestructureerd onderhouden van de vakinhoudelijke kennis
- Duidelijke overlegstructuren

Hierdoor is Fysiotherapie Amsterdam Oost een betrouwbare partner door gedrevenheid, continuïteit, professionaliteit en kwaliteit in zorg.

Fysiotherapie Amsterdam-Oost in het kort

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Behandeling aan huis

Ja

Onze locatie

Fysiotherapie Amsterdam-Oost


Willem Beukelsstraat 151B 1097 CH Amsterdam
0206650729 Klik om te bellen