Fysiotherapie Centrum Velp F T M van den Bouwhuijsen


Nieuwstraat 1A 6881 SK Velp
0263615308 Klik om te bellen

Over Fysiotherapie Centrum Velp F T M van den Bouwhuijsen

Wij hanteren geen wachtlijsten, wij hebben binnen 24 uur een afspraak met u gemaakt. Bij spoedeisende situaties kunt u dezelfde dag nog komen.

Onze specialisaties omvatten onder meer: Oedeemtherapie/lymfedrainage, NDT-Bobath therapie, Medical Taping en Lymfetaping, Chronische pijnbehandelingen (o.m. met TENS), Cyriax/Orthopedische geneeskunde, Gordelroos/herpes Zoster behandeling, Rugscholing en houdingsverbetering, Revalidatie en Sport.

De ruime ervaring van de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Centrum Velp betekent voor u dat wij een breed scala aan klachten kunnen behandelen, zowel van orthopedische en neurologische, als van acute en chronische aard.

Onze werkwijze is gericht op de individuele behandeling van bewegingsstoornissen en verschillende andere klachten, zoals (spier- en gewrichts)pijn, acuut en chronisch, en van diverse aard en oorzaak. Verder behandelen wij pre- en postoperatieve indicaties, sportklachten van jong en oud, en bewegingsproblemen van ouderen.

Het is bij ons mogelijk zonder verwijzing van een (huis)arts een afspraak te maken en in spoedeisende situaties doen wij er alles aan u dezelfde dag nog te kunnen helpen.
Het belang van onze patiënten staat bij ons bovenaan. Wij behandelen dus niet in groepen.
Iedere patiënt krijgt bij ons alle individuele tijd en aandacht om op die manier zo goed mogelijk aan zijn klacht te kunnen worden geholpen.
Wanneer u voor het eerste bezoek bij ons komt inventariseren en onderzoeken wij uw probleem nauwgezet en daarna bespreken wij met u welke behandeling voor u de beste is.

Foto's

Praktijkgebouw

Fysiotherapie Centrum Velp F T M van den Bouwhuijsen in het kort

Soorten fysiotherapie

Oedeemtherapie
Sportfysiotherapie

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Behandeling aan huis

Ja

Onze locatie

Fysiotherapie Centrum Velp F T M van den Bouwhuijsen


Nieuwstraat 1A 6881 SK Velp
0263615308 Klik om te bellen