Fysiotherapie GCN Beek


Kerklaan 11B 6191 GM Beek lb
046 437 4664 Klik om te bellen

Vooruitstrevend en betrokken
Plezier in bewegen
Multidisciplinair

Over Fysiotherapie GCN Beek

Fysiotherapie GCN

Wij geloven dat bewegen u helpt om te herstellen. Sterker nog wij geloven dat bewegen leidt tot genezen. De fysiotherapeut is de specialist in bewegen, dus u bent bij ons op de juiste plek om gerichte oefeningen en bewegingen onder onze begeleiding te doen, die zorgen voor uw herstel en genezing. In elke behandeling en in elk behandelplan maken wij gebruik van een actieve aanpak.

Op deze manier zorgen wij er samen met u voor dat uw problemen in activiteiten zo spoedig mogelijk verminderen en genezen. De praktijk beschikt over een grote en goed uitgeruste oefenruimte om voor iedereen en op elk niveau een aangepaste behandeling op maat te garanderen.

Fysiotherapie GCN heeft 2 locaties namelijk in Beek en Geleen.

Beek:

Onze locatie in Beek (meer bepaald Neerbeek) is gevestigd bij het GezondheidsCentrum Neerbeek (GCN). We werken als fysiotherapeuten intensief samen met de andere disciplines die binnen het GCN gehuisvest zijn. Daarnaast hebben we ook korte lijntjes met de specialisten van TherapieTeam Vitaal (TTV), met name met de logopedisten en de ergotherapeuten (zie ook www.therapieteamvitaal.nl).

Praktijkeigenaar Roel heeft deze locatie in december 2005 overgenomen. In 2011 werd de praktijk helemaal opgefrist en uitgebreid met een moderne oefenruimte en wachtkamer. We bieden naast de gekende fysiotherapie ook sportief bewegen in groepjes aan. Voor meer info hieromtrent, neem gerust even telefonisch contact op met één van beide locaties.

Betrokken - Vooruitstrevend - Plezier in bewegen - Multidisciplinair

Foto's

Fysiotherapie GCN Beek in het kort

Soorten fysiotherapie

Geriatrische fysiotherapie
Kinderfysiotherapie
Manuele therapie
Oedeemtherapie
Orofaciale fysiotherapie
Psychosomatische fysiotherapie
Sportfysiotherapie

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Behandeling aan huis

Ja

Certificeringen

Keurmerk Fysiotherapie

Team

Onze locatie

Logo Fysiotherapie GCN Beek

Fysiotherapie GCN Beek

Fysiotherapie GCN Beek


Kerklaan 11B 6191 GM Beek lb
046 437 4664 Klik om te bellen