Fysiotherapie GCN Geleen


Bloemenmarkt 5 6163 CE Geleen
046 475 7474 Klik om te bellen

Vooruitstrevend en betrokken
Plezier in bewegen
Multidisciplinair

Over Fysiotherapie GCN Geleen

Fysiotherapie GCN
Wij geloven dat bewegen u helpt om te herstellen. Sterker nog wij geloven dat bewegen leidt tot genezen. De fysiotherapeut is de specialist in bewegen, dus u bent bij ons op de juiste plek om gerichte oefeningen en bewegingen onder onze begeleiding te doen, die zorgen voor uw herstel en genezing. In elke behandeling en in elk behandelplan maken wij gebruik van een actieve aanpak.

Op deze manier zorgen wij er samen met u voor dat uw problemen in activiteiten zo spoedig mogelijk verminderen en genezen. De praktijk beschikt over een grote en goed uitgeruste oefenruimte om voor iedereen en op elk niveau een aangepaste behandeling op maat te garanderen.

Fysiotherapie GCN heeft 2 locaties namelijk in Beek en Geleen.

Geleen:

Praktijkeigenaar Roel heeft in januari 2019 deze bestaande locatie in Geleen overgenomen. 4 jaar en een stevige totaalverbouwing later, is het team verhuisd naar het huidige nieuwe pand op de Bloemenmarkt. Ook hier wordt er een brede waaier aan fysiotherapeutisch zorg aangeboden.

De logopedisten en ergotherapeuten van TherapieTeam Vitaal (zie www.therapieteamvitaal.nl) zijn ook hier inzetbaar en werkzaam. Die flexibiliteit zien wij als een troef bij het totale zorgaanbod. Sinds 2023 bieden we op deze nieuw locatie ook small group trainingen aan met het MX4 principe van Matrix active. Voor een extra woordje uitleg over deze training speciaal bedoeld voor de minder vitale mensen, zie hun website (www.matrixfitness.com/nl/dut/education/mx4)

Betrokken - Vooruitstrevend - Plezier in bewegen - Multidisciplinair

Foto's

Fysiotherapie GCN Geleen in het kort

Soorten fysiotherapie

Geriatrische fysiotherapie
Kinderfysiotherapie
Manuele therapie
Oedeemtherapie
Orofaciale fysiotherapie
Sportfysiotherapie

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Behandeling aan huis

Ja

Certificeringen

Keurmerk Fysiotherapie

Team

Onze locatie

Logo Fysiotherapie GCN Geleen

Fysiotherapie GCN Geleen

Fysiotherapie GCN Geleen


Bloemenmarkt 5 6163 CE Geleen
046 475 7474 Klik om te bellen