Fysiotherapie & Manuele Therapie De Molenbeek


Ambrozijnberg 97 4707 ML Roosendaal
0165 546 694 Klik om te bellen

Over Fysiotherapie & Manuele Therapie De Molenbeek

Fysiotherapie & Manuele therapie "De Molenbeek" is een kleinschalige praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie waarbij u als patiënt centraal staat.

Wij leveren fysiotherapie, manuele therapie, fascia therapie, oedeemtherapie, oefentherapie en het aanmeten van steunkousen. 

U kunt bij ons terecht voor al uw klachten aan en met betrekking tot het bewegingsapparaat. Maar ook voor klachten aan de rug, nek, hoofd, armen, handen, benen en voeten bent u bij ons op het juiste adres. 

Tevens zijn wij aangesloten bij het Schoudernetwerk. 

Samen met u zullen wij er altijd voor zorgen dat u de juiste behandeling krijgt. 

Dus heeft u klachten bij het bewegen van spieren of gewrichten? Dan is het hoog tijd om hier verandering in te brengen. Wij helpen u hier graag bij.

Bij Fysiotherapie de Molenbeek, te vinden in Roosendaal, werken we met een team bestaande uit vrouwelijke therapeuten. Elke therapeut binnen ons team heeft zo haar eigen specialisatie, zoals bijvoorbeeld de behandeling van schouderklachten, nekklachten , rugklachten, chronische pijn etc.

U kunt daarnaast bij onze praktijk in fysio in Roosendaal niet alleen terecht voor reguliere fysiotherapie, maar ook voor manuele therapie en oedeemtherapie uitgevoerd door een gespecialiseerde fysiotherapeut. Op deze manier bieden we u een veelzijdigheid aan behandelingen voor allerlei klachten aan.

Ook voldoet de kwaliteit van onze dienstverlening aan de hoogste eisen. Bij een fysiotherapeut van De Molenbeek in Roosendaal bent u daarom in goede handen, daar kunt u op vertrouwen.

Wanneer u voor een eerste afspraak langskomt bij onze fysiotherapeut in Roosendaal, doen we een eerste intake voorafgaand aan de behandeling. We bespreken samen met u uw klachten, proberen te achterhalen wat de mogelijke oorzaak is en stellen samen met u een behandelplan op. Vervolgens maken we een vervolgafspraak, doorgaans met dezelfde fysiotherapeut die met u de intake heeft gedaan, tenzij de klacht beter past bij het specialisme van een andere therapeut binnen onze praktijk. Vervolgens starten we de behandelingen en zetten wij ons  voor de volle 100% in om samen met u het beste resultaat te behalen.

Fysiotherapie & Manuele Therapie De Molenbeek in het kort

Soorten fysiotherapie

Manuele therapie
Oedeemtherapie

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Behandeling aan huis

Ja

Onze locatie

Fysiotherapie & Manuele Therapie De Molenbeek


Ambrozijnberg 97 4707 ML Roosendaal
0165 546 694 Klik om te bellen