Fysiotherapie Sportief 90 Groningen


Eendrachtskade NZ3 9718 BA Groningen
050 30 70 077 Klik om te bellen

Deskundig, flexibel en persoonlijk
Ruime behandelmogelijkheden, moderne faciliteiten
Veel tevreden patiënten

Over Fysiotherapie Sportief 90 Groningen


Welkom bij Fysiotherapie Sportief 90 Groningen, waar uw gezondheid en welzijn onze hoogste prioriteit hebben. We zijn verheugd om u een uitgebreide reeks diensten en mogelijkheden te bieden die uw herstel en bewegingsvrijheid ondersteunen. Met een unieke locatie binnen sportcentrum Sportief 90 in Groningen, gaan we verder dan traditionele behandelmethoden en brengen we fysiotherapie naar een nieuw niveau van synergie tussen herstel en fitness.

Onze praktijk onderscheidt zich door de nauwe samenwerking met Sportief 90, wat een overvloed aan behandelopties mogelijk maakt. Hierdoor kunnen we uw hersteltraject afstemmen op uw individuele behoeften en doelen. Onze state-of-the-art behandelruimte is volledig uitgerust en klaar om u te ondersteunen bij het bereiken van optimale gezondheid en welzijn. Een ander voordeel dat we bieden, is de afwezigheid van wachtlijsten, zodat u snel kunt beginnen aan uw herstelreis.

Wat ons echt uniek maakt, is onze toewijding aan persoonlijke aandacht en zorg. We begrijpen het belang van een persoonlijke aanpak en streven ernaar om elke patiënt de individuele aandacht te geven die ze verdienen. Onze kleinschalige setting stelt ons in staat om een warme en ondersteunende omgeving te creëren waarin u zich op uw gemak voelt en vertrouwen hebt in uw herstelproces.

Flexibiliteit is een andere kernwaarde van Fysiotherapie Sportief 90. We begrijpen dat het leven druk kan zijn, daarom passen we ons graag aan uw agenda aan. We bieden ruime beschikbaarheid, inclusief avondafspraken, zodat u gemakkelijk een tijdstip kunt vinden dat bij uw schema past.

Of u nu herstelt van een blessure, werkt aan mobiliteit, of gewoon streeft naar een actieve en gezonde levensstijl, Fysiotherapie Sportief 90 heeft de expertise en behandelingen die aan uw behoeften voldoen. Ons toegewijde team van ervaren fysiotherapeuten staat klaar om u te begeleiden en te ondersteunen op uw weg naar herstel en welzijn. Bezoek onze website voor een overzicht van onze uitgebreide behandelingsopties en neem vandaag nog contact met ons op om uw eerste stap te zetten naar een gezondere en actievere toekomst.

Foto's

Fysiotherapie groningen

Fysiotherapie Sportief 90 Groningen in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Artikelen

Fysiotherapie: Een sleutel tot herstel en welzijn

Fysiotherapie, een essentiële tak van de gezondheidszorg, speelt een cruciale rol bij het bevorderen van herstel, het verbeteren van mobiliteit en het creëren van een gezonde levensstijl. Met...

Onze locatie

Fysiotherapie Sportief 90 Groningen


Eendrachtskade NZ3 9718 BA Groningen
050 30 70 077 Klik om te bellen