Fysiotherapiepraktijk Harskamp


Edeseweg 141d 6732 DB Harskamp
0318457711 Klik om te bellen

Over Fysiotherapiepraktijk Harskamp

Waarom is Fysiotherapiepraktijk Harskamp de beste keuze voor jou?

'Hoe gaat het nu met jou?’ De meest persoonlijke fysiotherapeut zijn is niet voor iedereen weggelegd. Het zit grotendeels al in je karakter. In oprechte interesse en de wens om voor een ander goed te doen. Waar grote praktijken zich veelal verliezen in altijd meer en altijd sneller, maakt fysiotherapie Lagerwey/Van Dartel de bewuste keuze voor kleinschaligheid en de menselijke waarde.

Meer over Fysiotherapiepraktijk Harskamp:

Onze fysiotherapiepraktijken staan midden in het dorp. We houden van de rol die wij als dorpspraktijk vervullen in de lokale gemeenschap – we zijn verweven met het dorp en zijn inwoners. We geven onze ogen en oren de kost. Welke gezondheidstrends zien wij, met welke (nieuwe) fysio-specialisaties helpen wij inwoners het beste? Zijn er samenwerkingen met andere zorgaanbieders waar cliënten baat bij hebben? In een dorp helpen we elkaar verder, daarom brengen we zorgaanbieders bij elkaar. Zoals in het door ons geïnitieerde paramedisch centrum in Bennekom en in het medisch centrum waartoe wij behoren in Harskamp. Op deze manier kunnen we snel verwijzen naar een deskundige ergotherapeut of psycholoog, buurtzorg of podotherapeut.

Wat kan Fysiotherapiepraktijk Harskamp je bieden?

Fysiotherapeut & specialist Gekwalificeerde en gespecialiseerde fysiotherapeuten voor o.a.: Kinderfysiotherapie Manuele therapie Mensendieck oefentherapie Echogeleid onderzoek en behandeling van spier-pees apparaat Knie- en heuprevalidatie Schouderrevalidatie Psychosomatische oefentherapie en fysiotherapie Bovendien passen we ons zorgaanbod continu aan op de zorgvraag in het dorp.

Fysiotherapiepraktijk Harskamp in het kort

Soorten fysiotherapie

Kinderfysiotherapie
Manuele therapie
Psychosomatische fysiotherapie

Werkzame personen

Man
Vrouw

Behandeling aan huis

Ja

Onze locatie

Fysiotherapiepraktijk Harskamp


Edeseweg 141d 6732 DB Harskamp
0318457711 Klik om te bellen