Gezondheidscentrum Helftheuvel


Helftheuvelpassage 113 5224 AC 's-Hertogenbosch
073 684 7100 Klik om te bellen

Over Gezondheidscentrum Helftheuvel

Waarom is Gezondheidscentrum Helftheuvel de beste keuze voor jou?

Wat beweegt jou? Door je klacht vanuit verschillende invalshoeken te bekijken past de behandeling echt bij jou en je hulpvraag en herstel je zo snel mogelijk. Wij behandelen vanuit de nieuwste inzichten, zodat je altijd de juiste hulp krijgt. Wij hebben veel specialisaties in huis omtrent fysiotherapie. Daardoor gaat onze kennis en ervaring vérder. Als dat helpt bij je herstel, werken de therapeuten in ons centrum in 's-Hertogenbosch graag samen met andere therapeuten. Uiteraard doen ze dat alleen na overleg met jou.

Meer over Gezondheidscentrum Helftheuvel:

De fysiotherapeut is dé specialist van het bewegingsapparaat. Basis voor fysiotherapie is de vierjarige opleiding fysiotherapie. De meeste therapeuten in ons centrum hebben zich na de basisstudie fysiotherapie gespecialiseerd. Daarmee verdiepen ze zich in een deelgebied van het bewegend functioneren van de mens. Dat kan zijn het bekken (bekkenfysiotherapie), de wervelkolom (manuele therapie) of bijvoorbeeld fysiotherapie gericht op iedereen van 55 en ouder (geriatriefysiotherapie). Maar ook een specialisme in hoofdpijn, COPD of oncologie (kanker) is mogelijk. Of een speciale behandelmethodiek als shockwave of dry needling en dan zijn we er nog lang niet. Veel patiënten vinden het lastig om zelf te bepalen welke beweegzorg nodig is. Dat is logisch. De therapeuten in ons centrum in Den Bosch weten heel goed wat we in huis hebben. Ze combineren kennis waar nodig en mogelijk. Zo krijg je de zorg die jij nodig hebt en die bij je past.

Wat kan Gezondheidscentrum Helftheuvel je bieden?

De behandelingen die wij aanbieden zijn: fysiotherapie, fysiotherapie voor ouderen, manuele therapie, bekkenfysiotherapie, handtherapie, oedeemfysiotherapie, oncologiefysiotherapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, dry needling, epte, shockwave, echografie en medical taping.

Wij maken het verschil

Wij willen graag dat jij in je kracht staat. Op je eigen unieke manier. Daarom ben jij met jouw doelen en mogelijkheden het vertrekpunt. De expertise hebben wij in onze praktijk waar we samenwerken vanuit een team gespecialiseerde fysiotherapeuten en méér. Jouw vitaliteit staat altijd voorop. Een nieuwe kijk op de gezondheidszorg van morgen. Daarmee maken wij het verschil.

Foto's

Gezondheidscentrum Helftheuvel in het kort

Soorten fysiotherapie

Arbeidsfysiotherapie
Bekkenfysiotherapie
Geriatrische fysiotherapie
Kinderfysiotherapie
Manuele therapie
Oedeemtherapie
Sportfysiotherapie

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Behandeling aan huis

Ja

Onze locatie

Gezondheidscentrum Helftheuvel


Helftheuvelpassage 113 5224 AC 's-Hertogenbosch
073 684 7100 Klik om te bellen