GoFysio B.V.


Musicallaan 151 3543 EC Utrecht
085-0656333 Klik om te bellen

Over GoFysio B.V.

Gespecialiseerde Fysiotherapie
Bij GoFysio kun je terecht voor de beste zorg en de nieuwste technologie op het gebied van Fysiotherapie. Je kunt er terecht voor Behandeling en Begeleiding bij (top)Sport, Revalidatie & Vitaliteit. 

Sport & Topsport
Voor behandeling en revalidatie bij sportblessures hebben wij het Topsport Expertise Centrum opgericht. Onze sportfysiotherapeuten hebben ervaring in de (top) sport en werken met de nieuwste technologie in onze uitstekend ingerichte oefenruimte. 

Revalidatie
Voor de meest uitgebreide en geavanceerde fysiotherapeutische begeleiding op het gebied van Neurorevalidatie zoals CVA, Dwarslaesie, Parkinson, MS en meer kun je terecht bij het Neuro Intensive Trainingscentrum. Daarnaast kun je terecht voor Oncologische begeleiding zoals OncoFit en Oedeemtherapie. 

Vitaliteit
Voor Vitaliteitsklachten zoals Chronische vermoeidheid, Slaapproblemen, Overgewicht, Diabetes II en algehele Fitheid zijn er speciale lifestyle programma's. De combinatie van ervaren en gespecialiseerde therapeuten in een uitstekende oefenruimte zorgt voor de beste kwaliteit. 

GoFysio B.V. in het kort

Soorten fysiotherapie

Arbeidsfysiotherapie
Bedrijfsfysiotherapie
Bekkenfysiotherapie
Kinderfysiotherapie
Manuele therapie
Oedeemtherapie
Orofaciale fysiotherapie
Psychosomatische fysiotherapie
Sportfysiotherapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Behandeling aan huis

Ja

Onze locatie

GoFysio B.V.


Musicallaan 151 3543 EC Utrecht
085-0656333 Klik om te bellen