Happy Life Fysiotherapie & Coaching


Van Tetslaan 15-3 3707 VB Zeist
0611628066 Klik om te bellen

Over Happy Life Fysiotherapie & Coaching

Waarom is Happy Life Fysiotherapie & Coaching de beste keuze voor jou?

Ik ben werkzaam als fysiotherapeute, personal trainer en leefstijl coach in mijn praktijk Happy Life & Fysiotherapie & coaching. Mijn praktijk is gevestigd in Zeist, in de omgeving van Utrecht, Amersfoort en Nieuwegein. In mijn praktijk staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Ik wil graag mijn cliënten helpen met het behalen van hun doelen op persoonlijk en leefstijl gebied. 

Welke diensten biedt Happy Life Fysiotherapie & Coaching aan?

Je kunt bij mijn praktijk terecht voor de volgende diensten:

-          (Geriatrische) Fysiotherapie

-          Personal training

-          Leefstijl coaching

In mijn praktijk kun je terecht voor behandelingen aangeboden voor sportklachten, orthopedische klachten en ik richt me op ouderen met beweegklachten. Ik ben gespecialiseerd in geriatrische fysiotherapie. Hierbij richt ik mijzelf specifiek op problemen waar ouderen tegen aan kunnen lopen. Voorbeelden hiervan zijn: dementie, functioneringsproblemen en revalidatie na een ziekenhuisopname.

Naast de fysiotherapie heb ik mezelf ook ontwikkeld als leefstijl coach. Als coach begeleid ik je persoonlijk om je doelstellingen te halen. Hierbij kan ik je helpen met het veranderen van je leefstijl en het helpen met het zoeken van een betere balans. Als coach bied ik voornamelijk maatwerktrajecten aan. Het doel van deze trajecten is om het beste uit jezelf te halen. Op het gebied van personal training biedt de praktijk ook trainingen aan voor kleine groepen en bedrijven.

Waarom zou je voor Happy Life Fysiotherapie & Coaching kiezen?

Ik wil het verschil maken door samen met jou op zoek te gaan naar de innerlijke motivatie om jouw doelen te bereiken. De praktijk Happy Life Fysiotherapie & Coaching biedt persoonlijke begeleiding aan. In de praktijk vindt er eerst een intake gesprek plaats om te kijken welke doelen je wilt bereiken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van motivational interviewing, waarbij we op zoek gaan naar jouw innerlijke motivatie. Uiteindelijk zorg ik ervoor dat je jouw doelen bereikt en dat het resultaat blijvend is.

Foto's

training op een buiten lokatie

Happy Life Fysiotherapie & Coaching in het kort

Soorten fysiotherapie

Geriatrische fysiotherapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Behandeling aan huis

Ja

Onze locatie

Happy Life Fysiotherapie & Coaching


Van Tetslaan 15-3 3707 VB Zeist
0611628066 Klik om te bellen