Het Gezondheidspunt


Arnoud van Gelderweg 105 5361 CV Grave
0486471619 Klik om te bellen

Over Het Gezondheidspunt

Waarom is Het Gezondheidspunt de beste keuze voor jou?

Dé specialist voor al uw lichamelijke klachten. Wij behandelen voornamelijk hands-on met een holistische aanpak. Dit betekent dat wij verder kijken dan de lokale klacht. Daarnaast vinden wij aandacht en tijd voor u en uw klacht het allerbelangrijkste.

Meer over Het Gezondheidspunt:

Wij hebben diverse ervaren specialisten werken binnen onze organisatie, zoals fysiotherapeuten, acupuncturisten, masseurs en voedingsspecialisten. ook zijn wij gespecialiseerd in vrouwen gezondheid. Dit maakt dat wij vanuit een breed perspectief naar u en uw klacht kunnen kijken vanuit één plek.

Wat kan Het Gezondheidspunt je bieden?

Wij werken; - Hands-on - Holistisch - Mogelijkheid om uw behandeling te verlengen met 30 minuten - Contracten met verzekeraars

Wie gingen je voor?

Kunt u zich herkennen in de uitspraak “de fysiotherapeut heeft even naar mij gekeken en kreeg wat oefeningen voorgedaan. Voor dat ik het wist stond ik in de oefenzaal of weer buiten! Hierdoor voel ik mij niet serieus genomen en geholpen.”? Waarschijnlijk is het antwoord ja, en dat vinden wij erg jammer! Bij ons in de praktijk krijgen we vaak van de cliënt te horen “jullie nemen me tenminste serieus, jullie pakken tenminste aan.”

Het Gezondheidspunt in het kort

Soorten fysiotherapie

Arbeidsfysiotherapie
Bedrijfsfysiotherapie
Manuele therapie
Sportfysiotherapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Behandeling aan huis

Ja

Onze locatie

Het Gezondheidspunt


Arnoud van Gelderweg 105 5361 CV Grave
0486471619 Klik om te bellen