Kinderfysiotherapie Kids2Move


Roerdompstraat 76 6601 DL Wijchen
06 43046555 Klik om te bellen

Over Kinderfysiotherapie Kids2Move

Bij Kids2move Kinderfysiotherapie werken alleen maar ervaren en enthousiaste gespecialiseerde kinderfysiotherapeuten. Wij begeleiden kinderen van 0 tot 18 jaar met problemen in de fijne en grove motorische ontwikkeling. Denk hierbij aan problemen met een voorkeurshouding, moeite met springen, klimmen en hinkelen bv, problemen met de voorbereiding voor groep 3, schrijfproblemen, sportblessures en kinderen met aangeboren aandoeningen of verworven aandoeningen. Ook zien wij speciaal kinderen met sensorische prikkelverwerkingsproblemen. Hiervoor zijn er meerdere kinderfysiotherapeuten opgeleid. Tevens hebben wij korte lijnen met Go4fit en hebben wij peuter-kleutergym speciaal 3-6 jaar, fitkids voor kinderen die niet regulier kunnen sporten en nog andere beweeggroepjes.

De behandelingen vinden plaats in de praktijk in het wijkcentrum Noorderlicht aan de Roerdompstraat 76 in Wijchen.
Baby´s behandelen wij aan huis als er een verwijzing is. De fitkids is bij Go4fit asan de Homberg in Wijchen.

Om u kind voor kinderfysiotherapie aan te melden hoeft u geen verwijzing te hebben van een arts. Alleen voor behandelingen onder de 2 jaar dient u een verwijzing van de consultatiebureau-arts of huisarts te hebben.

De behandelingen van de kinderfysiotherapie worden vergoed vanuit de basisverzekering van de zorgverzekeraar. Zo heeft ieder kind recht op minimaal 2x9 behandelingen per kalenderjaar.

Indien u vragen heeft over de motorische ontwikkeling van u kind neem gerust contact op voor een screening of intake gesprek.

Kinderfysiotherapie Kids2Move in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Behandeling aan huis

Ja

Onze locatie

Kinderfysiotherapie Kids2Move


Roerdompstraat 76 6601 DL Wijchen
06 43046555 Klik om te bellen