Knegt & Bungelaar


Michiel de Ruyterstraat 28 5582 JM Waalre
Tel +31(0)40-2217228 Klik om te bellen

Over Knegt & Bungelaar

In 1996 is de praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie Knegt & Bungelaar met 5 medewerkers van start gegaan. Inmiddels werken we met veertien in het Keurmerk geregistreerde fysiotherapeuten en twee beweegagogen die worden ondersteund door drie secretaresses en een officemanager.

Naast fysiotherapie bieden wij de volgende specialisaties: Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Fysiotherapie in de thuiszorg, Manuele Lymfedrainage/Oedeemtherapie, Geriatriefysiotherapie, Psychosomatische Fysiotherapie en Dry Needling.

Wij werken in Aalst-Waalre vanuit een drietal verschillende locaties. 

Wij streven ernaar om fysiotherapeutische zorg en diensten van hoge kwaliteit te (blijven) leveren. Derhalve vindt er continue na- en bijscholing plaats en werken wij volgens de meest recente behandelprotocollen. Wij beschikken over het HCA (Health Care Auditing)certificaat, wat inhoudt dat wij een PlusPraktijk zijn. E.e.a. heeft betrekking op het kwaliteitsmanagementsysteem van onze organisatie. Het biedt een basisgarantie voor kwaliteit, waarbij het perspectief van onze patiënt altijd het vertrekpunt is. Wij willen een transparante organisatie zijn, functionerend volgens de huidige regels en wetgeving.

Wij zien u graag terug op een van onze locaties.

Knegt & Bungelaar in het kort

Soorten fysiotherapie

Geriatrische fysiotherapie
Kinderfysiotherapie
Manuele therapie
Oedeemtherapie
Psychosomatische fysiotherapie
Sportfysiotherapie

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Behandeling aan huis

Ja

Onze locatie

Knegt & Bungelaar


Michiel de Ruyterstraat 28 5582 JM Waalre
Tel +31(0)40-2217228 Klik om te bellen