Kolijn Fysiotherapie & Shockwave Praktijk


Wijngaardenlaan 2 2252 XN Voorschoten
071-5428999 Klik om te bellen

Over Kolijn Fysiotherapie & Shockwave Praktijk

Waarom is Kolijn Fysiotherapie & Shockwave Praktijk de beste keuze voor jou?

“Wij helpen u snel weer goed en pijnvrij bewegen!”

Meer over Kolijn Fysiotherapie & Shockwave Praktijk:

” In onze kleine praktijk in het centrum van Voorschoten met jonge, enthousiaste medewerkers onderscheiden we ons door een vriendelijke sfeer, persoonlijke betrokkenheid, uitstekende zorg én vakkennis op het hoogste niveau! Patiënten beoordelen onze kwaliteit met het cijfer 9 en daar zijn we trots op!”

Wat kan Kolijn Fysiotherapie & Shockwave Praktijk je bieden?

Kolijn Fysiotherapie beschikt als enige praktijk in Voorschoten over innovatieve technologieën en expertise, zoals echografie en shockwave therapie. Echografie geeft uw fysiotherapeut een scherper beeld van botten, spieren en pezen. Met echografie, in combinatie met het fysiotherapeutisch onderzoek, is snel een betrouwbare uitspraak te doen over een klacht. Dit maakt een doeltreffender behandelplan mogelijk. Shockwave is een revolutionaire behandelmethode voor een groot aantal chronische klachten zoals hielspoor, tenniselleboog, achillespees letsel, schouder-en polsklachten. Als traditionele behandelmethodes onvoldoende resultaat bieden, is shockwave veelal effectiever. In sommige gevallen kan zelfs een operatie worden voorkomen. Kolijn Fysiotherapie is de eerste praktijk in Voorschoten die deze nieuwe shockwave therapie aanbiedt.

Wie gingen je voor?

Uit het Qualiview patiënt onderzoek blijkt dat patiënten die deelnemen aan deze enquête, de praktijk gemiddeld het cijfer 9 geven voor kwaliteit! Maar liefst 75% van de patiënten beveelt de praktijk aan bij vrienden en kennissen! Dit komt vooral door onze persoonlijke betrokkenheid en benadering.

Kolijn Fysiotherapie & Shockwave Praktijk in het kort

Soorten fysiotherapie

Arbeidsfysiotherapie
Bedrijfsfysiotherapie
Kinderfysiotherapie
Manuele therapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Behandeling aan huis

Ja

Onze locatie

Kolijn Fysiotherapie & Shockwave Praktijk


Wijngaardenlaan 2 2252 XN Voorschoten
071-5428999 Klik om te bellen