Maatschap voor Fysiotherapie Gebbink-Rikken-Huijbers


Akkerdistel 2C 5831 PJ Boxmeer
0485-573365 Klik om te bellen

Persoonlijke aandacht
Patiënttevredenheidsscore 9,2

Over Maatschap voor Fysiotherapie Gebbink-Rikken-Huijbers

Waarom is Maatschap Fysiotherapie de beste keuze voor u?

Specialist in bewegen. Al tientallen jaren een begrip in Boxmeer. Moderne luxe en comfortabele praktijkruimte. Waar voor uw geld. Geen wachtlijsten. Erkend en aangesloten bij bijna alle zorgverzekeraars. Sterk in individuele therapie, traning en begeleiding in kleine groepen.

Wat kan Maatschap Fysiotherapie voor u bieden?

Steeds meer therapeuten behandelen hun patiënten in oefencentra waar men in grotere groepen gezet wordt om gezamenlijk te oefenen. Het risico dat specifieke persoonlijke aandachtspunten, klachten en/of wensen er dan bij in kunnen schieten is dan niet ondenkbaar.

Bij Fysiotherapie Gebbink-Rikken-Huijbers krijgt iedereen de behandeling en aandacht waar men recht op heeft, van begin tot eind. Samen met ons team van ervaren therapeuten nemen wij de tijd om in alle rust te luisteren naar de reden van uw komst en uw wensen tot verbetering. Wij kijken samen met u naar uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met diverse therapie mogelijkheden, adviezen en oefeningen zorgen wij ervoor dat u weer beter kunt functioneren en bewegen. Zo haalt u uit het leven wat erin zit.

Fysiotherapie Gebbink-Rikken-Huijbers, specialist in beweging

Onze fysiotherapeuten zijn dé specialisten om u te stimuleren tot voldoende beweging. Vooral mensen met een chronische aandoening kunnen wij met onze specifieke expertise begeleiding bieden bij het verbeteren van de conditie, verhogen van de fitheid en het aanleren van een actieve leefstijl.

Wie gingen u voor?

Onze klanten zijn heel divers, ze komen zowel uit Boxmeer alsook uit de omliggende kernen. Iedere klant krijgt de behandeling en aandacht waar men recht op heeft. Geen wachtlijsten en een persoonlijke benadering. Onze klanten ervaren onze praktijk als open, gemoedelijk en vriendelijk. In 2022 door patiënten beoordeeld met een 9,2.

Bij Fysiotherapie Gebbink-Rikken-Huijbers krijgt iedereen de behandeling en aandacht waar men recht op heeft

Foto's

Maatschap voor Fysiotherapie Gebbink-Rikken-Huijbers in het kort

Soorten fysiotherapie

Manuele therapie
Oedeemtherapie
Psychosomatische fysiotherapie

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Behandeling aan huis

Ja

Onze locatie

Logo Maatschap voor Fysiotherapie Gebbink-Rikken-Huijbers

Maatschap voor Fysiotherapie Gebbink-Rikken-Huijbers

Maatschap voor Fysiotherapie Gebbink-Rikken-Huijbers


Akkerdistel 2C 5831 PJ Boxmeer
0485-573365 Klik om te bellen