Mobiele Praktijk Groot Amsterdam


Stadionweg 37 1077 RW Amsterdam
0654743489 Klik om te bellen

Over Mobiele Praktijk Groot Amsterdam

Sinds 1980 heeft Spits Centrum voor Fysiotherapie een ' mobiele praktijk', een team fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in de complexe zorgvraag van patiënten in de thuissituatie. Zij komen onder andere in Amsterdam, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel en omstreken.

Het gaat om patiënten die ( nog) niet de mogelijkheid hebben om naar de praktijk te komen voor behandeling, of juist een complexe zorgvraag hebben met betrekking tot de thuissituatie. Deze patiënten worden verwezen door de huisarts of specialist. De patiëntenpolulatie bestaat niet alleen uit kwetsbare ouderen, maar ook uit patiënten die bijvoorbeeld door een beroerte, dementie, de ziekte van Parkinson, COPD, bij fracturen of een nieuwe prothese therapie nodig hebben. De praktijk is lid van onder andere het CVA netwerk, Het hernia Netwerk en het ParkinsonNet en is gespecialiseerd in COPD.

De gespecialiseerde fysiotherapeuten richten hun behandeling op de mogelijkheden van de patiënt aan huis. Zij proberen ervoor te zorgen dat de patiënt weer thuis kan wornen of juist thuis kan blijven wonen. Zij zijn gespecialiseerd in het revalideren en trainen in eigen omgeving van de patiënt. Daarnaast is bewegen en plezier in bewegen essentieel om goed te kunnen functioneren.

Tevens komen de fysiotherapeuten in meerdere instellingen, zoals verpleeghuizen en revalidatiecentra indien de patiënt hier kort of landurig verblijft. Zij zijn ook dagelijks aanwezig in Heliomare Dagbesteding in Amsterdam Zuid om hier patienten te behandelen.

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met telefoonnummer 0204724406.

Indien u meer informatie

Mobiele Praktijk Groot Amsterdam in het kort

Werkzame personen

Vrouw

Behandeling aan huis

Ja

Onze locatie

Mobiele Praktijk Groot Amsterdam


Stadionweg 37 1077 RW Amsterdam
0654743489 Klik om te bellen