Paramedics Assen / Rolde


Bremstraat 21 9404 GA Assen
0592 311 161 Klik om te bellen

Alle specialisaties in huis en 4 locaties in Assen
Contracten met alle zorgverzekeraars
Al 30 jaar een begrip in Drenthe, score: 9,5

Over Paramedics Assen / Rolde

Welkom bij Paramedics Assen, waar uw welzijn onze hoogste prioriteit heeft! Met vijf strategisch gelegen vestigingen zijn wij er trots op een breed scala aan hoogwaardige fysiotherapeutische diensten aan te bieden, allemaal met als doel uw gezondheid en levenskwaliteit te verbeteren.

Bij onze praktijk begrijpen we dat elke patiënt uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft. Daarom hebben we een deskundig team van hoogopgeleide fysiotherapeuten samengesteld, met diverse specialisaties en een passie voor het bieden van persoonlijke zorg. Of u nu herstelt van een blessure, worstelt met chronische pijn of wilt werken aan het verbeteren van uw algehele fitheid, wij staan klaar om u te ondersteunen op uw reis naar herstel en welzijn.

Onze fysiotherapeuten beschikken over uitgebreide kennis en ervaring in diverse specialisaties, waaronder sportblessures, orthopedische revalidatie, neurologische aandoeningen, bekkenklachten en nog veel meer. Ongeacht uw specifieke aandoening, kunt u erop vertrouwen dat ons team de meest geavanceerde behandelmethoden en technieken zal toepassen om u de best mogelijke zorg te bieden.

Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke benadering. Wij geloven in het opbouwen van sterke relaties met onze patiënten, waarbij we naar uw individuele behoeften luisteren en uw behandeling afstemmen op uw doelen en wensen. U bent geen nummer bij ons; u bent een belangrijk lid van onze zorgfamilie.

Onze praktijk is uitgerust met moderne faciliteiten en geavanceerde apparatuur, waardoor we optimale resultaten kunnen behalen. Of u nu bij ons komt voor individuele therapie, groepstraining of revalidatie na een operatie, wij zorgen voor een comfortabele en ondersteunende omgeving waarin u uw potentieel kunt bereiken.

Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen en een afspraak te maken. Stap binnen bij onze fysiotherapiepraktijk in Assen en ervaar de zorg en aandacht die u verdient. Samen werken we aan een gezond, pijnvrij en actief leven.

Voor een gezond en actief leven, kies voor onze fysiotherapiepraktijk in Assen - Waar zorg en aandacht samenkomen

Foto's

Paramedics Assen

Paramedics Assen / Rolde in het kort

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Behandeling aan huis

Ja

Onze locatie

Paramedics Assen / Rolde


Bremstraat 21 9404 GA Assen
0592 311 161 Klik om te bellen