Pro-F Professionele Fysiotherapie Oldenzaal


Ada Kokstraat 20 7572 EA Oldenzaal
0541 70 02 02 Klik om te bellen

Over Pro-F Professionele Fysiotherapie Oldenzaal

Waarom is Pro-F Professionele Fysiotherapie Oldenzaal de beste keuze voor u?

IEDEREEN ZIJN EIGEN TOPPRESTATIE! Een topprestatie betekent voor iedereen iets anders. Voor de één is dat een wandelingetje naar de supermarkt. Voor de ander is dat een nieuw persoonlijk record op de hele marathon. Wat jouw doelen ook zijn: wij beloven je te helpen jouw bewegingsdoelstellingen te realiseren en je te begeleiden naar jouw eigen topprestatie.

Meer over Pro-F Professionele Fysiotherapie Oldenzaal:

Wij werken volgens een unieke aanpak waarin we ons volledig focussen op wat jij wilt bereiken. Bijvoorbeeld beter presteren of pijnloos sporten. Omdat het lichaam één geheel is waarin alles met elkaar verbonden is kijken we eerst goed naar de oorzaak van je klachten of belemmeringen. Pas dan gaan we behandelen volgens een plan dat letterlijk op jouw lijf geschreven is en met de specialisten die daarvoor nodig zijn. Samen gaan we jouw uitdaging aan!

Wat kan Pro-F Professionele Fysiotherapie Oldenzaal u bieden?

WIST JE DAT WIJ: - contracten hebben met alle zorgverzekeraars - direct naar de verzekeraar factureren - geen verwijzing nodig hebben - aangesloten zijn bij het KNGF - BIG geregistreerde fysiotherapeuten zijn - een Menzis Pluspraktijk zijn

Foto's

Pro-F Professionele Fysiotherapie Oldenzaal in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Behandeling aan huis

Ja

Onze locatie

Pro-F Professionele Fysiotherapie Oldenzaal


Ada Kokstraat 20 7572 EA Oldenzaal
0541 70 02 02 Klik om te bellen