ProMove, bewegen & gezondheid


Vijverhof 1 2421 VX Nieuwkoop
0172 575 261 Klik om te bellen

Hoge kwaliteit fysiotherapie
Goede bereikbaarheid
Samenwerking met verschillende zorgdisciplines

Over ProMove, bewegen & gezondheid

ProMove, bewegen & gezondheid is een middelgrote fysiotherapiepraktijk met 4 vestigingen in Nieuwkoop, Ter Aar en Zevenhoven. ProMove telt 18 fysiotherapeuten waarvan grotendeels op masterniveau gespecialiseerd. Daarnaast wordt het team ondersteunt door 4 administratieve krachten.

Locaties:

De praktijk in Nieuwkoop is, samen met drie huisartsenpraktijken, een apotheek en andere (para)medische disciplines, gevestigd in Gezondheidscentrum de Vijver in Nieuwkoop. Daarnaast is er een tweede vestiging in Nieuwkoop op de Nieuwveenseweg bij het Sportcentrum Nieuwkoop.

In Ter Aar zijn we, samen met o.a. een huisartsenpraktijk, gevestigt in het Gezondheidscentrum “De Aar”. In Zevenhoven hebben we nog een kleine dependance op het Albrechtshof.

Fysiotherapie:

ProMove biedt een breed scala aan specialistische fysiotherapeutische zorg. Het team bestaat onder andere uit:

  • Manuele therapie
  • Oedeemfysiotherapie
  • Sportfysiotherapie
  • Psychosomatische therapie
  • Bedrijfsfysiotherapie
  • Fysiotherapie wetenschap
  • Fysiotherapie bij chronisch zieken
  • Neurorevalidatie

De medewerkers van ProMove leveren fysiotherapeutische zorg welke is afgestemd op de individuele behoefte van de cliënt, vanuit het principe dat de cliënt een eigen verantwoordelijkheid en een actieve inbreng heeft. Kenmerkend voor de zorg is dat deze in hoge mate doeltreffend, doelmatig en doelgericht is en daarnaast toegankelijk en betaalbaar. Daarbij staat samenwerken tussen de specialisaties centraal bij ProMove. Hierdoor ontvangt de patiënt de best mogelijke zorg.

FysioSport:

Naast fysiotherapie biedt ProMove ook fysiosport groepen aan. De fysiosport, waarbij er in kleine groepen onder begeleiding van de fysiotherapeut gesport wordt, is bedoeld voor patiënten die na de revalidatie verder aan de conditie willen werken maar ook voor mensen zonder klachten die iets aan bewegen willen gaan doen. Daarnaast zijn er ook andere beweegactiviteiten zoals de pilates-, hardloop- of wandelgroepen.

Foto's

Logo

ProMove, bewegen & gezondheid in het kort

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Behandeling aan huis

Ja

Onze locatie

ProMove, bewegen & gezondheid


Vijverhof 1 2421 VX Nieuwkoop
0172 575 261 Klik om te bellen