Senja Praktijk


Stationsstraat 22 3451 BX Vleuten
06 39789013 Klik om te bellen

Vakkundig ontleden van onderliggende problemen

Over Senja Praktijk

In de ruim 25 jaar waarin ik werkzaam ben in de wereld van fysiotherapie heb ik veel veranderingen gezien in het vak. Sommige veranderingen zijn goed en andere kunnen in mijn ogen beter.


Eén van de dingen die in mijn ogen anders moet, is dat er steeds minder tijd en aandacht wordt besteed aan grondig onderzoek. Er wordt in mijn optiek te snel begonnen met een standaard behandeling, zonder dat er eerst een zorgvuldige analyse wordt gemaakt naar de oorsprong van de klacht. Te vaak zie ik het gebeuren dat er begonnen wordt met gestandaardiseerde onderzoeken en behandelingen en er vervolgens weinig tot geen verbetering optreedt. Het laat mensen gedesillusioneerd achter met het idee dat dit kennelijk de nieuwe realiteit van hun lichaam is, terwijl er in de praktijk amper of niet grondig onderzocht en behandeld is. Dat moet en kan anders.


Daarom ben ik Senja begonnen.


Senja is een centrum voor gespecialiseerde manuele therapie. Wij doen alles wat mogelijk is voor mensen met uitdagende klachten om ze weer normaal te kunnen laten bewegen en weer fit en energiek te laten voelen.
In tegenstelling tot veel andere praktijken zijn onze werkwijzen gericht op:

  • het vakkundig ontleden van de onderliggende problemen en oorzaken;
  • het continu bijschaven van op maat gemaakte behandeltechnieken;
  • het creëren van meer lichaamsbewustzijn en eigen verantwoordelijkheid bij mensen.

Hiermee realiseren we regelmatig doorbraken, waardoor mensen meer lichamelijke vrijheid en energie ervaren. Op deze manier kunnen ze weer de dingen kunnen doen die ze gelukkig maken. Zo leiden wij de weg naar beter.

Foto's

Senja Praktijk in het kort

Soorten fysiotherapie

Manuele therapie
Orofaciale fysiotherapie

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Senja Praktijk


Stationsstraat 22 3451 BX Vleuten
06 39789013 Klik om te bellen