Ter Harmsel Fysiotherapie BV


J C van Andelweg 2 7951 DT Staphorst
0522 291 950 Klik om te bellen

Gespecialiseerde fysiotherapeuten
Iedere avond en op zaterdagmorgen geopend
Geen wachtlijst

Over Ter Harmsel Fysiotherapie BV

De praktijk

Ter Harmsel fysiotherapie BV is een plus/topzorg praktijk. Dat betekent dat de praktijk aan alle strenge kwaliteitseisen voldoet en daarom een voorkeurspraktijk is van de verzekeraars. Alle therapeuten bij Ter Harmsel staan in het kwaliteitsregister. Bij ons bent u dus gegarandeerd van de allerbeste zorg.

Kenmerken

Kenmerkend voor de praktijk is de persoonlijke benadering en betrokkenheid bij de client. Dat merk je al in het telefonisch contact of bij binnenkomst in de praktijk.

Naast deze nauwe betrokkenheid besteedt de praktijk veel aandacht aan deskundigheid. Daarvoor worden de therapeuten bij Ter Harmsel voortdurend bijgeschoold om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste inzichten.

De therapeuten gaan iedere dag weer tot het uiterste om jou de allerbeste therapie te geven. Iedere therapeut heeft zijn eigen specialisme. Omdat een klacht dikwijls meerdere deskundigheden vereist wordt er vaak multidisciplinair behandeld. Dit houdt in dat deskundigheid van collega fysiotherapeuten wordt gebruikt om jou de beste behandeling te kunnen geven.

Specialisaties

Ter Harmsel fysiotherapie heeft een scala aan specialisaties in huis, waaronder manuele therapie, kinderfysiotherapie, dry needling, podologie, sportfysiotherapie, , echografie, shockwave, bekkenfysiotherapie. Door de verschillende disciplines en de samenwerking onderling krijgt u altijd de meest deskundige therapeut en de beste behandeling.

Preventie

Ter Harmsel levert diverse diensten op het gebied van preventie. Te denken valt aan Valpreventie en GLI (gecombineerde leefstijlinterventie). Daarnaast kun je bij Ter Harmsel aan je eigen gezondheid werken in een van de medische trainingsgroepen. zo heeft de praktijk ook specifieke groepen voor Parkinson, COPD of andere chronische aandoeningen.

Bedrijven

Naast fysiotherapie heeft de praktijk een aparte bedrijfstak onder de naam Ter Harmsel Bedrijfsvitaliteit. Daarmee helpt Ter Harmsel bedrijven bij het vitaal krijgen en houden van medewerkers. Denk daarbij aan het afnemen van een PMO (preventief medisch onderzoek) maar ook aan het organiseren van werkpleksessies op locatie, werkplekinstellingen, tiltrainingen en helpt Ter Harmsel bedrijven bij het verzuimbeleid.

Locaties

De hoofdvestiging van de praktijk is gelocaliseerd in het Medisch Centrum van Staphorst. Daarnaast heeft de praktijk nevenvestigingen in Rouveen en Ruinerwold.

Openingstijden

De praktijk kent ruime openingstijden. Zo is de praktijk iedere dag geopend van 7.30 's morgens tot 21.00 uur 's avonds en op zaterdag tussen 8.00 en 12.00 uur. Daardoor is er altijd wel een moment waarop je bij Ter Harmsel terecht kunt.

Krachtig in Beweging

Foto's

Ter Harmsel Fysiotherapie BV in het kort

Soorten fysiotherapie

Arbeidsfysiotherapie
Bedrijfsfysiotherapie
Bekkenfysiotherapie
Kinderfysiotherapie
Manuele therapie
Oedeemtherapie
Sportfysiotherapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Behandeling aan huis

Ja

Certificeringen

Lid van Parkinsonnet

Lid van Chronisch Zorgnet

Lid van Schoudernetwerk

Lid van Rugnetwerk

Lid van Knee@work (VKB netwerk)

Onze locatie

Ter Harmsel Fysiotherapie BV


J C van Andelweg 2 7951 DT Staphorst
0522 291 950 Klik om te bellen