The Recovery Principle


Daalmeerstraat 3 2131 HD Hoofddorp
0615453059 Klik om te bellen

Over The Recovery Principle

Waarom is The Recovery Principle de beste keuze voor jou?

The Recovery Principle is een verzameling van invalshoeken op het herstel proces van het lichaam. Tijdens het behandelen hou ik rekening met deze principes en maak ik daar gebruik van om te assisteren bij uw revalidatie. Ik geloof dat de principes van herstel belangrijk zijn. Door processen in jouw lichaam op een positieve manier te beïnvloeden wordt een zo optimaal mogelijke herstel omgeving gecreëerd voor het maximale resultaat! Hierbij kijk ik o.a. naar kracht, mobiliteit, simpele en complexe bewegingspatronen gekoppeld aan jouw klachtenpatroon, coping stijl, voeding, lifestyle etc. Ook moedig ik jou aan om waar nodig veranderingen aan te brengen om uw eigen proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Meer over The Recovery Principle:

Ik heb 13 jaar ervaring in het (top)sport waaronder expertise op het gebied van bovenhandse sporten zoals, honkbal, softbal tennis en contact sporten zoals voetbal, rugby en vechtsport. Jij kan bij mij terecht voor acute (sport)blessures tot complexe vraagstukken.

Wat kan The Recovery Principle je bieden?

Met pijn of een blessure kan je bij mij terecht voor onderzoek en behandeling. Ik verzamel zo veel mogelijk informatie over jouw klacht(en) om deze vervolgens te trechteren naar een specifieke antwoord gebaseerd op jouw hulpvraag. Klanten worden aangemoedigd om ook actief mee te werken in het proces. Ga aan de slag met mijn adviezen en oefenprogramma’s om zo het meest optimale situatie voor herstel te creëeren. Ieders situatie is natuurlijk anders en zal maatwerk nodig zijn om het meest ideale scenario te creëren.

The Recovery Principle in het kort

Soorten fysiotherapie

Sportfysiotherapie

Werkzame personen

Man

Onze locatie

The Recovery Principle


Daalmeerstraat 3 2131 HD Hoofddorp
0615453059 Klik om te bellen