Total Med


Overtoom 37 1054 HB Amsterdam
020-7864561 Klik om te bellen

Over Total Med

Total Med is een fysiotherapie praktijk waar momenteel 5 fysiotherapeuten werkzaam zijn. De praktijk is gevestigd op 3 locaties in Amsterdam. Op het watertorenplein 8 (westerpark), op de Amstelstraat 22 (bij het rembrandtplein), Overtoom 37 en de Nieuwezijds Kolk 15 (aan de Nieuwezijds Voorburgwal vlak bij het centraal station).

Alles onder één dak

Total Med is een fysiotherapie praktijk waar u fysiotherapie, preventief medisch onderzoek, sportfysiotherapie en wetenschap onder één dak kan vinden. Naast reguliere fysiotherapie biedt Total Med verschillende beweegprogramma’s en gezondheidsmetingen gericht op actieve en preventieve zorg.

Onderzoek en onderwijs

Wij werken met verschillende onderwijs en onderzoeksorganen samen, om kwaliteitsfysiotherapie aan te kunnen bieden, waar en wanneer u dat nodig heeft.

Afspraak maken?

Onze ruime openingstijden zorgen ervoor dat u ook voor en na het werk bij ons terecht kan. Door de directe toegankelijkheid hebt u geen verwijzing van uw huisarts nodig. Wilt u een afspraak met één van onze fysiotherapeuten? Bel dan met 020 – 786 4561. U kunt ook op www.totalmed.nl het formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Total Med in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Behandeling aan huis

Ja

Onze locatie

Total Med


Overtoom 37 1054 HB Amsterdam
020-7864561 Klik om te bellen