vd Laan Fysiotherapie


De Oude Veiling 29 1689 AB Zwaag
0229272728 Klik om te bellen

Over vd Laan Fysiotherapie

Bent u op zoek naar naar een fysiotherapeut? Met meer dan 40 jaar ervaring kan ik zeggen dat u bij mij in goede handen bent.

In mijn praktijk kunt u terecht voor alle klachten die het dagelijks leven belemmeren. Dat het dagelijks bewegen zonder klachten niet zo vanzelfsprekend is besef je pas wanneer je ergens last van hebt.

Naast de gebruikelijk behandelingen fysiotherapie houd ik mij in mijn praktijk veel bezig met het behandelen van triggerpoints. Dit zijn pijnlijke verhardingen in spieren die niet uit zichzelf verdwijnen. Triggerpoints veroorzaken pijn, stijfheid en beperking van de beweging en kunnen overal in het lichaam voorkomen. In mijn praktijk blijkt dat veelvuldig het geval te zijn bij nek/hoofdpijn en schouder/armpijn.

Voor de behandeling van pijnklachten welke worden veroorzaakt door triggerpoints gebruik ik sinds 2008 dry needling. Met een flinterdun naaldje worden triggerpoints aangeprikt met als doel de triggerpoints te laten verdwijnen.

Het resultaat van de behandeling van triggerpoints met dry needling is zeer goed. Er zijn meestal niet meer dan zes behandelingen nodig.

vd Laan Fysiotherapie in het kort

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Behandeling aan huis

Ja

Onze locatie

vd Laan Fysiotherapie


De Oude Veiling 29 1689 AB Zwaag
0229272728 Klik om te bellen