Terug

Wat moet ik nu doen?

Mecr. R. de Munck

Op 15 juni voet verzwikt. Foto gemaakt. Niets aan de hand. Gezwachteld voor 4 dagen. Ingetapt voor 10 dagen. Voet bleef dik en had pijn vanaf de kleine teen en onder de voet. 4 behandelingen fysiotherapie gehad. Pijn is verdwenen. Nu blijft mijn voet dik en ook mijn been tot aan de knie. Ook kleur is anders dan andere been. 's morgens na opstaan is de voet nog dik terwijl dit in de loop van de dag erger wordt. Witte drukplekken dus volgens mij vocht. Gedurende de dag wordt voet en been steeds strakker. Oefeningen doe ik iedere dag. Wat moet ik doen om hiervan af te komen?


2 Antwoorden

Antwoord van Borsboom Fysiotherapie CranioSacraal/fasciatherapie en babytherapeut

belangrijk is ook een sudeckse dystrofie uit te sluiten. Belangrijk is vooral positief met de voet om te gaan en daar ook een verbinding mee te zoeken.

 

groeten  ron borsboom


Antwoord van Jager van der Kamp, therapie en training

Indien u bij ons onder behandeling zou zijn, zouden wij u terugsturen naar de huisarts of behandelend specialist voor nader onderzoek van bloedvaten, lymfevaten ed. Op korte termijn kan u om zwelling te minderen het been zoveel mogelijk hoog houden en verder dient u rekening te houden met de belasting. Het belangrijkste is dat er eerst wordt vastgesteld waarom de enkel niet wil herstellen.